Delfzijl

|
|
|
Kroonstad te Delfzijl

Kroonstad te Delfzijl

Met gepaste trost hebben we onlangs wereldkundig mogen maken dat we binnenkort gaan starten met een uniek nieuwbouwproject in onze havenstad Delfzijl!

Uniek vanwege meerdere aspecten. In de eerste plaats de locatie, voor velen bekend als het Ubbensterrein maar het project draagt vanaf heden weer de oude naam van de locatie namelijk Kroonstad.

Kroonstad vormt de overgang tussen de oude vestingstad Delfzijl en het veel oudere wierdedorp Farmsum en ligt ingeklemd tussen het Oude Eemskanaal en Damsterdiep. Kortom, een unieke locatie!

Wat het project ook uniek maakt is het ontwerp. We durven wel te stellen dat de ontwikkelaar Heuvelman Projecten en Adema Architecten met Kroonstad iets gaan toevoegen aan Delfzijl wat we nog niet – voldoende – hebben.

Tel daarbij de diversiteit aan woningentypes die er gerealiseerd gaan worden de komende tijd en we mogen met recht spreken van een uniek plan. Kroonstad staat met dit plan helemaal op de kaart als woonlocatie binnen Delfzijl!

De komende weken laten we u kennismaken met de voorlopige ontwerpen en woningtypes. Na de vakantie kunnen we meer concrete gegevens delen en zal het plan ook gefaseerd in de verkoop gaan.

Nieuwsgierig?
Volg ons via Sociale Media, Funda, onze website of meldt je alvast aan als belangstellende via het contactformulier!

Contact opnemen met Brandsma De Jong Delfzijl

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.