Delfzijl

|
|
Online Actief

Online Actief

Brandsma De Jong is ‘online’ zeer aanwezig. In de eerste plaats natuurlijk via onze website welke u momenteel bezoekt waar we uitgebreide informatie verstrekken over ons kantoor, onze werkwijze maar uiteraard ook ons aanbod presenteren. Naast plaatsing van ons aanbod op onze eigen website, presenteren we ons aanbod uiteraard ook op Funda als grootste ‘woningsite’ van Nederland.

Uiteraard maken wij ook gebruik van de diverse ‘Social Media’ als Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram, volg ons daar ook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Vanwege de regionale onderscheiding en betrokkenheid heeft elk kantoor van Brandsma De Jong een eigen Facebook pagina. Zo kunt u dus op Facebook vrienden worden met:

  • Brandsma De Jong Delfzijl;
  • Brandsma De Jong Uithuizermeeden;
  • Brandsma De Jong Hoogezand.

Naast de nieuwste media worden de meer traditionele media uiteraard ook niet uit het spreekwoordelijke ‘oog verloren’. Zo worden alle aangeboden woningen – indien door u gewenst – voorzien van een tuinbord of 3D-poster aan het raam. Ook fysieke advertenties behoren uiteraard tot de mogelijkheden, waarbij Brandsma De Jong een faciliterende rol namens u zal vervullen bij de opmaak en plaatsing ervan.
Kortom, Brandsma De Jong is nog altijd volledig ‘bij de tijd’…

Facebook

Het platform waar wij de eerste beelden van nieuw aan te melden woningen met u delen. Vaak al een paar dagen voordat ons nieuwe aanbod op Funda komt. Zodra iets online staat op onze website, kan je dit gelijk zien op onze Facebook-pagina. Maar we houden je op dit platform ook graag op de hoogte over bijvoorbeeld lokaal nieuws en relevant nieuws voor woningeigenaren.

 

Instagram

Zoals veel andere bedrijven de laatste jaren hebben wij ook Instagram ontdekt als platform waarop we op een leuke en spontane wijze het contact met onze klanten kunnen onderhouden. Hier proberen we u up-to-date te houden over alles wat er bij Brandsma De Jong gaande is. Zo leer je ons kantoor en onze medewerkers ook goed kennen!

 

LinkedIn

LinkedIn gebruiken we om te zorgen dat we geen nieuws missen en om onszelf up-to-date te houden met betrekking tot alles wat met de woningmarkt en makelaardij te maken heeft. Onze medewerkers zijn te vinden op LinkedIn en maken graag een connectie met u!

 

WhatsApp

Natuurlijk kunt u ons altijd bellen voor vrijblijvend advies of het maken van een afspraak maar onze makelaars zijn ook ontzettend goed te bereiken via WhatsApp. Stel je vraag aan Sjirk op 06 – 22 48 61 58.

Contact opnemen met Brandsma De Jong Delfzijl

Maak een afspraak

Bij 'versturen' gaat u akkoord met de verwerking van persoonsgegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring.